Prietenul la nevoie se cunoaste

Am o intrebare, ce ai face daca ai afla ca vecinul tau e administrator corupt la banca unde iti vine salariul si se imprumuta lunar cu 10,000 de euro in numele tau pentru a-si cumpara vile, masini si vacante de lux cu banii pe care tu trebuie sa ii platesti?

Ti-ai lua din timpul si banii tai ca sa angajezi un avocat sa sa il dai in judecata ca sa il opresti si eventual sa iti recuperezi din paguba?

Dar daca judecatorul iti va atrage atentia ca vecinul tau a convocat o adunare a prin care s-a votat ca tu sa platesti cheluielile sale si faptul ca ai lipsit la vot nu te scuteste de obligatiile legale ale contractului semnat fara tine?

Dar daca ai afla ca in curand o sa iti puna sechestru pe casa si o sa ramai pe drumuri daca nu convingi 5 prieteni sa voteze pe 26 mai 2019 ca sa il schimbe de la conducerea bancii unde iti vine salariul?

Ai prefera sa ramai acasa sau ai iesi la vot si ai mai convinge inca 5 oameni (2-3 familii) sa voteze alaturi de tine din pentru a-ti salva familia? Le-ai fi recunoscator daca te-ar ajuta la nevoie?

Adopta Romania, poarta-te cu tara ca si cum ar fi familia ta. Pe 26 mai 2019 voteaza si mai convinge 5 prieteni sa voteze alaturi de tine pentru a schimba directia tarii inapoi spre lumea civilizata a democratiilor occidentale.

Daca prietenul cand ai nevoie de el se cunoaste, la fel si patriotul se cunoaste cand tara are nevoie de el…

Octavian Jurma
Timisoara, 1 aprilie 2019

#Plus1PentruRomania #Plus1PentruEuropa #AdoptaRomania

 

Cuvinte cheie: Adopta Romania

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.