Aceasta mintita iubire…

Un articol publicat cu aproape un an in urma dar pe care il reiau aici ca sa vedem ca prea putin s-a schimbat in strategia opozitiei si prin urmare e mai urgent ca oricand.
*
Vad ca opozitia a inceput sa faca bascalie de cifrele aberante emise de Dagnea la Antena 3 unde promite ca va dubla pensiile si salariile in 2 ani. Ce nu intelege opozitia si merita sa ii fie amintit zilnic, e ca PSD este singurul partid din Romania care pe langa o-pozitie are si pro-pozitie.

Chiar daca propozitia este evident mincinoasa, mentalitatea celor carora li se adreseaza Dragnea a fost suprinsa cel mai corect chiar de Adrian Paunescu, poetul de curte al lui Ceausescu si Iliescu, in poezia sa „Amagire” (o poezie profunda de altfel):

„Această minţită iubire
Oricum e mai mult ca nimic.”

Dupa ce ca opozitia nu intelege strategia coalitiei penale, nu intelege nici electoratul PSD-ALDE, pe care il califica cu dispret plasandu-l oriunde intre „prostime” si „oportunisti” in speranta ca o sa ii convinga astfel sa nu mai voteze corupti.

Oamenii insa au nevoie de dragoste nu de frica si ura. In ciuda faptului ca omenii sunt suparati ei nu doresc sa ramana suparati. In ciuda faptului ca romanii sunt in razboi ei isi doresc pacea. Iar Dragnea le promite pace si prosperitate pe langa chemarea la lupta impotriva statului paralel. E o minciuna, dar macar le promite ceva la care sa spere nu doar ii sperie.

Opozitia in schimb este atat de preocupata sa biciuiasca calul electoral deja lesinat al coruptiei si ticalosiei PSD, incat uita sa mai spuna omenilor ce vor face cu caruta PSD si incotro vor sa indrepte Romania daca le dau haturile tarii prin vot.

Propunerea Miscarii Sinergiste este simpla, „Romania Sinergica” pe care o putem obtine prin campania „Plus 1 pentru Romania”.

De ce sa imi pierd vremea injurand bordeiul vecinului cand imi pot face singur casa cu piscina?

De ce sa imi pierd vremea acuzand proiectul lui Dragnea cand imi pot investi timpul sa propun o alternativa mai buna si mai credibila celor carora le cer increderea?

De ce sa ofer o mintita iubire cand cunosc atatia oameni care isi iubesc cu adevarat tara pe care ii pot ajuta sa ajunga sa o conduca?

Octavian Jurma
Timisoara, 6 august 2018
Articol publicat intial pe Patreon.com

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.