„Porfirinele” marxiste și Venitul de Bază Necondiționat

Există o boală rară, se numește porfirie, în care, în criză, hemul își încetează brusc formarea spre hemoglobină cam la nivelul 3 din cele 7 necesare. Produsul rezultat, fără funcții biologice, se numește porfirină și nici pe departe nu poate îndeplini funcțiile unui hem ajuns la stadiul final de dezvoltare. Crizele de porfirie sunt extrem de dureroase pentru că sistemul imunitar depistează porfirinele ca pe niște intruși și declanșează alerta în tot organismul.

Avem așadar o boală rară, un produs a cărei dezvoltare încetează brusc, avem o reacție a sistemului imunitar sănătos, dar care, inducând dureri la nivelul organelor interne pentru a semnala prezența hemului, îi înșeală pe medicii care, fără să știe cu ce au de-aface, tratează boala ca pe o peritonită sau o insuficiență renală acută. Administrarea de sedative în porfirie, pentru a atenua durerea, amplifică procesul, putând duce la deces.

Dacă am prelua modelul biologic la nivel social, vom constata că virusul marxist acționează identic. Acesta nu lasă o parte semnificativă dintre cetățeni să se dezvolte intelectual, să devină maturi social și moral, rămânând la nivelul mental al unui copil de 10-12 ani.

Tavi Jurma, la întâlnirile Mișcării Sinergiste ne-a prezentat graficul de mai sus care indică exact acest lucru. Curba cu albastru reprezintă creșterea naturală a unui individ, de la naștere și până la moartea sa naturală. La naștere avem un grad de dependență totală față de familie și de societate, până pe la 35-50 de ani, ne creștem gradul de independență, reușind, pe de o parte, să avem imaginea corectă a societății, să pricepem modul cum aceasta funcționează, găsind soluții eficiente pe care să le putem aplica cu mijloacele pe care individul și societatea le au la îndemână. Ulterior, o dată cu problemele de sănătate, dependența noastră față de alții va crește din nou, până în momentul în care părăsim această lume și nu mai este nevoie să mai fim ajutați.

Marxismul, așa cum se vede trasat cu linie roșie, întrerupe dezvoltarea naturală a individului, introducând un grad mare de dependență socială prin ajutoare condiționate, prin modele greșite de dezvoltare, prin minciună și privarea de educație adecvată sau denaturarea acesteia. Astfel de indivizi se comportă de cele mai multe ori imatur, deși organic sunt trecuți poate de maturitate, chiar se îndreaptă spre vârsta senectuții. Pe unii i-ați văzut la „serbarea de la Căcâna„, îi vedeți în tramvai, îi vedeți pe facebook, … dar îi vedeți la fiecare votare. Indivizi de 50 – 60 – 70 de ani care au o mentalitate de copil și care cred toate minciunile pe care politrucii le livrează, contra a 5-6 mici, o bere și firimiturile ocazionale, care să le alimenteze „credința”.

Ca orice copil, aceste „porfirine” marxiste sunt ușor de controlat: precum victimele agresiunilor cu minori, sunt atrași cu o „acadea” (cu o bere, un kg de făină) sau cu obiecte strălucitoare (sepci roșii, găleți portocalii sau cu bani), în locul unde, o dată la patru ani, se produce violul electoral. Neînțelegând ce li se întâmplă, „porfirinele” donează gratis unor nemernici viitorul, contra sărăcie și îndobitocire.

Sunt porfirinele marxiste victime? Își merită soarta?

Indiferent de răspuns, acest virus va funcționa în continuare pentru că are condițiile prielnice să reziste. Dar dacă ne uităm la cum se tratează porfiria, vom trage câteva concluzii surprinzătoare. Iată care este tratamentul:

1. Se administrează perfuzii 10% glucoză cu dublu rol: să alimenteze prin vene organismul, supus la spasme și stări de vomă care ar face imposibilă o alimentație naturală și să dilueze prezența hemilor în sânge, mărind fluxul urinar de eliminare a lor din organism.

2. Se administrează doar lorazepan (sper să nu greșesc), un anestezic care nu induce continuarea blocării sintezei hemului.

3. Se tratează pacientul cu afecțiune, deoarece inclusiv sistemul nervos central este afectat și pot apărea stări de depresie sau de alt gen.

4. După stabilizare, se impune bolnavului să stea cât mai departe de factorii care declanșează porfiria.

Cum am proiecta acest tratament la nivel social?

1. Putem administra bolnavilor de porfirie socială venitul de bază neconditionat (VBN), îndepărtând condiționalitatea care menține virusul în viață, aceea prin care nomenclatura le leagă subzistența de ei și de partidele lor, în timp ce le diluăm prezența la vot, la următoarele alegeri.

În logică de război putem doar să mergem la vot, dar în logică de pace, fără VBN, îi veți vedea tot acolo la următoarele alegeri, inducând o nouă criză precum cea de astăzi. Așa s-a întamplat în 2000, în 2016 și se poate întâmpla din nou.

2. După câștigarea alegerilor se poate trece la următorul pas, respectiv „anestezierea” centrilor de propagandă, legând funcționarea acestora exclusiv de Adevăr și de Bună Credință. Condiție pe care toate mocirlele TV au încălcat-o de mult și se poate face închiderea lor fără nicio piedică legală, de către justiție.

3. A treia etapă e apropierea de aceste profirine sociale, cu afecțiune și nu cu ură. Să nu uităm că nu prezența lor la vot, cât absența multora dintre noi, cu mai multă educație și înțelegere, a determinat urgia de care suferim acum. Acești oameni au nevoie de modele, de înțelegere, de ajutor și, mai ales, de bună credință.

4. Integrarea și eliminarea factorilor care ar readuce virusul marxist în societate. Iar aici singurul mod este punerea Declarației de Adevăruri și de Principii în rolul acut de Declarația de Independență din SUA. Iar pe baza lor, modificarea pe noile coordonate asigurate de această declarație, a întregii constituții. Iar legile se vor alinia obligatoriu la aceasta: ce contrazice se prezumă a fi abrogat și modificat legislativ ulterior, ce respectă se aplică în continuare.

Cu cetățeni acționari la un SRL care se numește România, implicați activ prin VBN, cu 6% din PIB nediscutabil alocați unui învățământ care educă, nu doar memorează, care formează, nu doar evaluează subiectiv, cu o piață a muncii la care să aibă acces toți, fără restricții, cu Bună Credință și Competență puse la fundația națiunii, nu avem cum să nu tratăm țara și pe noi de Virusul Marxist.

Foto: www.usnews.com

 

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.